Rekordmennyiség fogyott az iPhone 4S-ből

Vágólapra másolva!
A készülék bemutatását követő három nap alatt több mint négymillió iPhone 4S-t adott el az Apple. Az iOS 5-ös operációs rendszer első verzióját huszonötmillióan töltötték le az első öt napban.
Vágólapra másolva!

Már az előrendelések számából lehetett gyanítani, hogy az apró ráncfelvarrás eredményeként kiadott iPhone 4S okostelefon óriási siker lesz. A bemutató után több mint egymillió ember döntött úgy, hogy mindenképpen meg szeretné kapni a készüléket a piacra kerülés napján.

Az első hétvége pedig bebizonyította, hogy a Tim Cook által bemutatott mobilra valóban vágynak az emberek. Négymilliónál is több iPhone 4S fogyott el az árusítás első hétvégéjén. Még a komolyabb frissítéseket és teljesen új dizájnt hozó iPhone 4-et is csak feleennyien vásárolták meg az első hétvégén. Az elmúlt hétvégén ráadásul csak Amerikában, Angliában, Ausztráliában, Franciaországban, Németországban, Kanadában és Japánban került a boltok polcaira a mobil. Hazánkban október 28-ától lehet majd kapni a telefont.

Óriási sikernek számít a legújabb iOS operációs rendszer is. A jelenleg ötödik generációs mobilszoftvert több mint huszonötmillió készülékre rakták fel a megjelenése óta eltelt öt nap alatt. Az iOS 5-öt az újabb iPod Touch zenelejátszókra és a iPhone 3GS, 4 és 4S készülékekre lehet telepíteni. Az új rendszer legfőbb vonzerejének számító Siri hangvezérléses irányítást azonban csak az iPhone 4 tudja majd.