Hírességek és politikusok emlékeztek Steve Jobsra

Vágólapra másolva!
Szilícium-völgyi hírességek, politikusok és vállalatvezetők emlékeztek vasárnap Steve Jobsra, az Apple nemrég elhunyt társalapítójára a Stanford Egyetem kampuszán lévő templomban tartott zártkörű megemlékezésen.
Vágólapra másolva!

A Reuters hírügynökség beszámolója szerint a Palo Altóban lévő rangos egyetem templomában tartott zártkörű megemlékezésre több tucat fekete limuzinnal érkeztek hírességek, hogy leróják kegyeletüket a nemrég elhunyt Steve Jobs előtt. Az Apple társalapítóját szűk családi körben temették el a megelőző héten, vállalata pedig október 19-én tart megemlékezést a dolgozók számára a cupertinói központban.

A Stanford Memorial Churchben tartott megemlékezést a hírügynökség szerint a rendőrség és a biztonsági szolgálat felügyelte, így az a nyilvánosság teljes kizárásával zajlott. A Reuters szerint a bejárathoz vezető utat több száz gyertyával világították meg, a meghívottak több tucat fekete limuzinnal érkeztek a helyszínre. A gyászolók között a hírügynökség szerint Tim Cook, Jobs utódja, Bono, a U2 együttes frontembere, Bill Clinton korábbi amerikai elnök és Scott Forstall, az Apple műszaki vezetője is látható volt.