Lájkolni is lehet az IPTV-n

Vágólapra másolva!
A T-Home tévészolgáltatásán is elérhetők a Facebook által kínált, a webet már ellepő funkciók. Az IPTV-előfizetők mostantól kommentelhetnek, lájkolhatnak és posztolhatnak a távirányítójukkal.
Vágólapra másolva!

Az IPTV-szoftver legújabb verziójába beköltözött a Facebook. A közösségi oldal főbb funkcióit már a nappaliban is el lehet érni. A T-Home ügyfelei a tévén nézhetik meg hírfolyamukat, az üzenőfalat, az ismerősök profilját, fényképeit vagy a legújabb üzeneteiket. A Facebook IPTV-alkalmazás segítségével a tévénézőknek lehetőségük nyílik a filmnézés közben más posztjainak véleményezésére vagy lájkolására.

A IPTV-szolgáltatással rendelkezőknek az első bejelentkezés előtt regisztrálniuk kell az www.iptvregisztracio.hu oldalon, majd hozzárendelhetik az alkalmazást Facebook felhasználói fiókhukhoz. Természetesen arra is lehetőség van, hogy az alkalmazás több felhasználót kezeljen, és emlékezzen a korábban belépőkre: ebben az esetben a megfelelő felhasználói név kiválasztásával lehet elindítani a közösségi oldal IPTV alkalmazását.

A T-Home nemrég az IPTV-szolgáltatásra előfizetők számára több interaktív tévéalkalmazást vezetett be: így többek között a Mindentudás Egyeteme előadásaihoz kapcsolódó IPTV-megoldást, a tévé képernyőjén megjeleníthető, automatikusan frissülő árfolyam, a napi, heti, havi előrejelzéseket mutató Horoszkóp, valamint a Netpincér alkalmazást. Mindezen kívül a tévé számos interaktív szolgáltatását, például a webrádiót és az [origo] alkalmazásokat is megújította.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Home ajánlati márka tulajdonosa is.