Szupergyors mobilnetcsomagot mutat be a T-Mobile

Vágólapra másolva!
Az ország kétszáz pontján elérhető huszonegy megabites mobilinternetet és az ehhez tartozó adatcsomagokat jelentett be a T-Mobile. A maximum 7,2 megabites sebességre képes RelaxNet csomag meglévő előfizetői egy gigabájt ajándék adatforgalmat is kapnak.
Vágólapra másolva!

Jelenleg negyven városban érhető el a T-Mobile szupergyors mobilinternete: a főváros több kerületében, megyeszékhelyeken és a balatoni nagyvárosokban kiépített hálózat elméletileg akár 21 megabit per másodperces átviteli sebességre is képes. A HSPA+ technológia által lehetővé tett nagyobb sebességet a T-Mobile augusztus elsején debütáló két új díjcsomagjára előfizetők élvezhetik majd.

A T-Mobile jelenleg elérhető RelaxNet csomagjait használók továbbra is igénybe vehetik az eddigi szolgáltatást. Új elemként jelenik meg azonban a sebességkorlát, a Relaxnet M és L csomagok az eddigi HSPA technológia által lehetővé tett maximális 7,2 megabit per másodperces sebességgel tölthetnek le. A nyár során üzembe helyezett 3,5G-s technológia használatához az augusztus elején bemutatni tervezett két csomag valamelyikére kell váltaniuk az ügyfeleknek. Az újonnan augusztus 30-ig választható RelaxNet XL és az Aranytárskártyás RelaxNet XL előfizetések - beleértve a már meglévő előfizetéseket is - promóciósan havi plusz 1 GB adatmennyiséget tartalmaznak augusztustól, a díjcsomag névleges maximális sebessége pedig 21 Mbps lesz.

A gyors mobilinternet-csomagok adatforgalmi korlátai jóval nagyobbak lesznek az eddig elérhetőnél. A kisebb csomag 6990 forintért 16 gigabájt adatforgalmat, a nagyobb pedig 9400 forintos havidíjért 26 gigabájt adatmennyiséget biztosít 21 Mbps névleges maximális sebesség mellett. A forgalmi korlát a meglevő előfizetőknél is nő egy-egy gigabájttal. Így a RelaxNet M-esek augusztustól három helyett négy gigabájtnyi forgalommal gazdálkodhatnak, az L-es csomag pedig hét helyett nyolc gigabájtnyi adatot tartalmaz.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Mobile tulajdonosa.