Babák is felkerülhetnek az iWiW-re

Vágólapra másolva!
Az [origo] közösségi oldalának új, Gólyahír szolgáltatására újszülöttek fotóit tölthetik fel iWiW-ező szüleik: a látogatók voksolhatnak arra, hogy a baba inkább az anyukájára vagy apukájára hasonlít. Az oldalon már szavazásokat is lehet indítani.
Vágólapra másolva!

Az iWiW-en két új szolgáltatás indult a héten, a Szavazás és a Gólyahír: az utóbbi segítségével újszülöttek fotóit lehet megosztani a nagyvilággal. Az iWiW-re feltöltött babák adatlapjai mellett egy virtuális csúszkát is elhelyeztek, amelyen a látogatók voksolhatnak arra, hogy a gyerek inkább az anyukájára vagy az apukájára hasonlít.

Forrás: [origo]
Az iWiW Gólyahír oldala

Egy másik új szolgáltatás a Szavazás, amelyet klubok és felhasználók is használhatnak, ha kíváncsiak ismerőseik, rajongóik véleményére. Az iWiW főmenüjében megjelent a "Szavazás" gombra kattintva lehet kérdést feltenni, a válaszlehetőségeket megadni, és megosztani a szavazást az ismerősökkel.

Forrás: [origo]
Így néz ki egy iWiW-es szavazás



A kiíró rendelkezhet arról, hogy a voksok állását mindenki láthatja-e, vagy maradjanak titokban, illetve külső oldalakba is beágyazhatja a szavazást. A Hírfolyam tájékoztat arról, hogy ki milyen szavazáson vett részt, ám az szigorúan titkos, hogy mely válaszra nyomott.

Az iWiW közösségi portált az [origo] kiadója, az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. üzemelteti.