Fél évig szüneteltethető a nyaralókba szánt tévé-előfizetés

Vágólapra másolva!
Nyaralókba szánt tévé-előfizetést jelentett be a T-Home. A Nyaraló Sat TV-t a téli hónapokra szüneteltetni lehet, így nem kell fizetni a tévéért, amikor amúgy sem nézi senki.
Vágólapra másolva!

Évi egy alkalommal lehet pihenőre küldeni a T-Home új tévécsomagját. A maximum hat hónapnyi hosszúságú szünet ideje alatt egy forintot sem kell fizetni a csomag megtartásáért. Az év aktívabb felében a csomagok ugyanúgy használhatók, mint a hagyományos Sat TV szolgáltatás.

A nyaralós csomaghoz járnak az otthon megszokott kényelmi szolgáltatások. Elektronikus műsorújságban nézhetnek utána a következő filmnek a felhasználók, gyerekzárral tilthatnak le műsorokat a csemeték elől. Az alapkínálat mellé külföldi filmeket, tudományos műsorokat, zenei vagy gyerekcsatornákat tartalmazó minicsomagokat is lehet rendelni. Az előfizetés nem csak egy tévékészülékre érvényes, ha a nyaralóban több készülék van, mindegyiken elérhető a szolgáltatás. A Nyaraló Sat TV Alap csomag 19 csatornát tartalmaz, a Családi pedig 59-et. Az új előfizetés egyaránt elérhető a T-Home meglevő lakossági elfizetőinek és az új belépőknek, két év hűségidő vállalásával. A csomag csak az ország meghatározott területein érhető el.

A T-Home előfizetőknek az Alap csomag 2 év hűséggel havonta mindössze 1590 forintba, a Családi pedig 2690 forintba kerül, emellé még 4990 forint bekötési díjat kell fizetni. Az új ügyfeleknek az Alap csomag 2090 forintjukba kerül havonta, a Családiért pedig 3690 forintot számláznak havonta. Az új ügyfelek számára 8990 forint a telepítés díja. A visszakapcsolásért a hűségidő alatt nem számol fel külön díjat a T-Home. A csomag havidíja a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges 1 darab parabolaantenna és 1 darab nem merevlemezes Sat TV vevőegység (set top box) bérleti díját is tartalmazza.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Home ajánlati márka tulajdonosa is.