Táblagép helyett tálcagépet tervez a Lenovo

Vágólapra másolva!
A Lenovo mérnökei teljesen komolyan gondolják, hogy van értelme egy 23 colos táblagépnek: egy ekkora monstrum persze nem ölben tartható kategória, viszont könnyen át lehet vinni az egyik szobából a másikba.
Vágólapra másolva!

A TechRadar nevű brit online informatikai magazinnak a Lenovo képviselője a birminghami Gadget Show Live kiállításon beszélt a gigászi méretű táblaszámítógéppel kapcsolatos terveiről. A gyártó ugyanis egy 58,2 centiméteres képátlójú tabletet akar piacra dobni, várhatóan még az idén.

William Cai, a társaság egyik marketingspecialistája a magazinnak elmagyarázta, hogy egy ilyen nagy modellt természetesen nem ölben való használatra szánnak.

Tulajdonképpen egy érintésérzékeny asztali számítógépről van szó, amely azonban könnyű, így ha szükség van rá, egyszerűen át lehet vinni egyik szobából a másikra. Egy ilyen óriási tabletnek könnyebbnek kell lennie, mint egy monitorral egybeépített asztali PC-nek, ráadásul akkumulátorral is fel kell szerelni, hogy ne kizárólag hálózatról lehessen használni - jelenleg ezen dolgoznak a társaság fejlesztői.