Óriásképeket is tölthetünk a Facebookra

Vágólapra másolva!
A napokban startol a Facebook új képnézegető- és megosztó szolgáltatása, amellyel ezentúl nagyfelbontású képeket is könnyen, gyorsan közzé lehet tenni.
Vágólapra másolva!

Három nagyobb újítással rukkol elő a Facebook, amelynek köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben oszthatunk meg képeket ismerőseinkkel. Mostantól nagy, nyomtatásra is alkalmas felbontású képeket is feltölthetünk majd az oldalra. A fényképek maximális szélességét az eddigi 720 pixelről 2048 pixelre növelték.

Forrás: [origo]
Nyomtatni is elég nagyok lesznek a facebookos képek

A képek közötti navigáció is jelentősen egyszerűsödik az új rendszernek köszönhetően. A fotók közti lapozgatáshoz ezentúl nem kell majd minden egyes alkalommal újratölteni az oldalt, mivel azok külön képnézegetőben nyílnak meg.

Jó hír azoknak, akik szeretnek egyszerre sok képet feltölteni, hogy a feltöltő rendszer stabilabb és megbízhatóbb lesz. Ráadásul arra a tapasztalatra alapozva, hogy az emberek gyakran töltenek fel képeket ugyanazokról az emberekről (például egy buli fotóit, amelyeken ugyanaz a társaság szerepel), ezentúl több képet is megcímkézhetünk egyszerre ugyanabban az albumban. Az új képnézegető az elkövetkező hetekben válik elérhetővé.