Már nem Zuckerberg a legnépszerűbb a Google+-on

Vágólapra másolva!
Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója a múlt héten még a legnépszerűbb felhasználó volt a Google közösségi oldalán, a Google+-on, a héten azonban zárttá tette profilját, így a statisztikákban nem jelenik meg többé.
Vágólapra másolva!

A múlt héten még több mint harmincezer követője volt Mark Zuckerberg Google+ fiókjának. A Facebook-alapító pedig közel negyven ismerősét jelölte be a konkurens közösségi oldalon.

A hét elején azonban Zuckerberg zárttá tette Google+-fiókján tárolt részletes adatait, ezért teljesen eltűnt a profiloldalak népszerűségi listájáról. Helyét Robert Scoble, amerikai technológiai blogger vette át, akit jelenleg 43 ezren követnek a szájton. A második helyen ugyancsak egy amerikai technológiai újságíró, Leo Laporte áll, míg a harmadik legnépszerűbb ember Kevin Rose, a Digg.com alapítója és híres blogger. Larry Page és Serger Brin, a Google alapítói szintén megváltoztatták beállításaikat, így Zuckerberghez hasonlóan ugyancsak eltűntek a toplistáról, amelynek még az élbolyában szerepeltek a múlt héten.

Scoble egyébként megkereste Zuckerberget a pozícióváltást követően, aki csak annyit írt neki, hogy "Miért vannak meglepődve az emberek azon, hogy nekem is van Google-fiókon?"