Év végéig ingyen iwiwezhetnek és facebookoznak a T-Mobile-osok

Vágólapra másolva!
Meghosszabbította a T-Mobile a Facebook Zero és iWiW-kedvezményeit. Év végéig biztosan ingyen olvashatják a közösségi oldalakat a szolgáltató ügyfelei. 
Vágólapra másolva!

2011 végéig hosszabbította meg a T-Mobile a tavaly nyár közepén bejelentett Facebook-kedvezményét, amely lehetővé teszi a mobilszolgáltató ügyfeleinek, hogy a 0.facebook.com címen elérhető, képeket nem tartalmazó közösségi oldalt ingyen böngésszék. A cég a hivatalos Twitter-csatornáján tette közzé, hogy továbbra sem kell fizetni a facebookozásért.

A Facebook használata csak addig ingyenes, amíg a felhasználók a 0.facebook.com címen belül maradnak, a képeket vagy a videókat már a mobilnetes díjcsomagjuk terhére nézhetik meg. A szintén meghosszabbított iWiW-kedvezmény valamivel nagyvonalúbb, ennek használatával a képeket is megnézhetik a felhasználók az m.iwiw.hu oldalon. Az iWiW-en linkelt, ám külső szerveren található weblapok meglátogatásakor azonban már fizetniük kell a felhasználóknak. Egyik kedvezmény sem él az Opera Mini böngésző használata esetén, mert a szoftver az Opera szerverein keresztül kommunikál a weblapokkal.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., amely egyúttal a T-Mobile tulajdonosa is.