Vágólapra másolva!
A Guinness-rekordok könyvébe is bekerülhet a manapság leginkább botrányaival az újságok címlapjára kerülő Charlie Sheen amerikai színész, miután a Twitteren lévő fiókján alig egy nap alatt több mint egymillió követőre tett szert.
Vágólapra másolva!

Charlie Sheen hivatalos mikroblogjára mindössze 25 órával és 17 perccel március elsejei indulását követően már mintegy 1,2 millió ember volt kíváncsi. Ilyen rövid idő alatt még egyetlen híresség sem szerzett szimpatizánsokat a Twitteren, ezáltal a színész valószínűleg bekerülhet a Guinness-rekordok könyvébe is.

Charlie Sheen neve már korábban bekerült a rekordereké közé, akkor azonban az "epizódonként legjobban fizetett tévés színész" címét kaparintotta meg. A közelmúltban sorozatos botrányaival a bulvárlapok címlapjára kerülő színész Twitter-fiókját már néhány perccel indulása után 60 ezren kezdték követni, amikor még egy betűt sem írt.

Forrás: [origo]
Charlie Sheen Twitter-fiókját itt nézheti meg

A követők összlétszámát tekintve Charlie Sheennek még van mit behoznia: a legnépszerűbb Twitter-fiókot működtető Lady Gaga bejegyzéseire ugyanis több mint 8,5 millió felhasználó kíváncsi, míg a második helyen álló Justin Timberlake és a harmadik helyet birtokló Britney Spears 7,7 millió, illetve 6,9 millió követővel rendelkezik. Barack Obama amerikai elnök bejegyzései 6,8 millió embert érdekelnek, ezzel ő a legtöbb követővel rendelkező twitterező, aki nem hollywoodi celeb.