Blackberry-klónnal rukkolt elő a Samsung

Vágólapra másolva!
Érintőképernyővel és az eddig főleg a Blackberrykre jellemző teljes billentyűzettel rendelkező mobilt dobott piacra a Samsung. A főleg üzletembereknek szánt Galaxy Pro az Android 2.2-es verzióját futtatja, és a munka mellett a közösségi hálózatok böngészésére is alkalmas.
Vágólapra másolva!

Bár üzletembereknek szánják, igazi mindent bele mobilt adott ki a Galaxy Próval a Samsung. A Powerpoint, Word és Excel fájlokat a Think Free Mobile dokumentumkezelővel lehet megnyitni és módosítani, a közösségi funkciókra pedig a Samsung Social Hub Premium nevű alkalmazása használható. A szoftver egy felületen jeleníti meg az új SMS-eket, e-maileket, Facebook- és Twitter-üzeneteket. Az összes közösségi médiás fiókunkat egy helyre köthetjük be általa.

Forrás: Samsung
Külseje is a Blackberryt idézi

A telefon legfontosabb jellemzője, hogy teljes QWERTY billentyűzet található rajta. Sokkal könnyebben lehet megírni a Galaxy Próval egy levelet vagy egy chatüzenetet, mint egy olyan mobillal, amelyen csak az érintőkijelzőn megjelenő billentyűzetre támaszkodhatunk.

A készülék 3 megapixeles kamerával rendelkezik. A mobilnet mellett wifin is kommunikál, így segít a havidíjjal és az adatcsomaggal spórolni. Kijelzője csupán 2,8 hüvelykes, ám érintésérzékeny, tehát a menüben nem a billentyűzettel kell bolyonganunk, hanem elég rámutatni az ikonokra.