Kínában már kapható tok az iPad 2-höz

Vágólapra másolva!
Megelőzték a kínai kereskedők az Apple-t, és piacra dobták az iPad 2-höz való tokot. A készüléket a karcolástól védő szilikontok megjelenése megerősíti a pletykát, hogy a táblagép következő verziójában kamera is lesz.
Vágólapra másolva!

Az Apple új táblagépe még csak a kiszivárgott pletykákban és valószínűleg a kínai gyártósorokon létezik, ám az Alibaba.com kereskedelmi oldalon pár napig már lehetett hozzá tokot vásárolni. A szilikonból készült színes tokokat 3 dollár körüli összegért lehetett megrendelni, ha a vásárlónak legalább 2-500 darabra volt szüksége.

Az Alibaba.com elkezdte eltávolítani a hirdetéseket az első felkérésre, ám az AFP hírügynökség még most is talált olyan hirdetéseket, amelyek a megjelenés előtt álló Apple kütyükhöz kínáltak kiegészítőket.

A táblagépből tavaly április bemutatója és az Apple szeptemberi pénzügyi jelentése közt több mint nyolcmillió példány kelt el. Mivel azóta több országban is debütált a készülék, és volt egy karácsonyi szezon is, mára biztosan átlépte az eladott iPadok száma a tízmillió példányt. Az iPad 2-t várhatóan áprilisban fogja bemutatni az Apple, de pontos információk nincsenek a cég terveiről. Az optimistábbak a néhány nap múlva kezdődő Las Vegas-i CES szakkiállítástól várták az új kütyüt, ám az Apple nincs jelen a vásáron.