Negyvenezer forinttól lehet hazavinni a Samsung táblagépét

Vágólapra másolva!
A Samsung Galaxy Tabet novembertől forgalmazó T-Mobile bejelentette az androidos táblagép hazai árait. A készüléket a legolcsóbban negyvenezer forintos kezdőrészlettel vihetik haza a magyarországi vásárlók.
Vágólapra másolva!

A Samsung Galaxy Tab indulóára 39-42 ezer forint között mozog attól függően, hogy arany- vagy platinakártyás kedvezménnyel, vagy anélkül vásárolná meg az ember, de így még 2 év hűséget és részletfizetést kell vállalni hozzá. A készülék listaára 290 ezer forint a mobilszolgáltatónál, a teljes árlista megtalálható a szolgáltató honlapján.

A 7 hüvelykes, Android operációs rendszert futtató készülék nem csak táblagép, hanem mobiltelefon is egyben, bár mérete miatt valószínűleg elsősorban mobilnetezésre és szoftverek futtatására használják majd tulajdonosai. A T-Mobile október 26-án jelentette be, hogy november elejétől forgalomba hozza Magyarországon a táblagépet, amelyből olcsóbb, mobilnet, vagyis SIM-kártya nélkül használható változat nem készült, mint az iPadből.

A Samsung táblagépe mellett hamarosan a Toshiba Folio 100 tablet is kapható lesz Magyarországon, ami 120 ezer forintba kerül majd, az Apple iPad hivatalos forgalmazásáról pedig még nincs hír.