Maszturbáló figura került az App Store-ba

Vágólapra másolva!
Az Apple hivatalosan tiltja az ilyesmit, de most átcsúszott a szűrőjén egy erotikus tartalmat is felvonultató szoftver, amiben egy rajzfilmfigura nyúl magához.
Vágólapra másolva!

Október 22-én került be az Apple App Store-ba a Talking Chuck című alkalmazás, amiben egy tintapaca-szerű rajzfilmfigurát böködhet az ujjával a felhasználó, aki gombnyomásra maszturbálni is tud - írja a TechCrunch. A szoftvernek ez a részlete különösen azért bizarr, mert azt a fejlesztők gyerekek figyelmébe is ajánlják.

"Talking Chuck egy vicces és interaktív karakter iPhonera vagy iPodra. Remek szórakozás mindekinek! Gyerekeknek, felnőtteknek, kollégáknak és másoknak. Mindenki szereti Talking Chuckot!" - áll a szoftvert reklámozó leírásban az App Store-ban. A magyarul "Beszélő Chuck" névre hallgató figura valójában csak artikulálatlan hangokat ad ki, és minden érintésre, gombnyomásra valami viccesnek szánt dolgot csinál. A szoftverben található WC gomb megnyomására viszont nem a dolgát végzi, hanem hátat fordít a képernyőn, és jól láthatóan maszturbálni kezd, majd gyorsan el is élvez.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=MbBG4jMz38YfgHKj

Ezeket tudja Talking Chuck a maszturbálás mellett

Az animáció csak pár másodpercig tart, így valószínű, hogy elkerülhette az Apple alkalmazásokat ellenőrző csapatának figyelmét, akik jóváhagyták a szoftver megjelenését, sőt, kilenc éves kortól ajánlják a szoftvert. Várható azonban, hogy a programot hamarosan eltávolítják az App Store-ból, miután a benne szereplő pikáns részletre fény derült.