Díjmentesen iwiwezhetnek a T-mobile ügyfelei

Vágólapra másolva!
Szeptember elsejétől akciós kedvezményként a T-Mobile előfizetői díjmentesen érhetik el mobiltelefonjukról az iWiW-et. Az okostelefonra írt iWiW alkalmazást és az m.iwiw.hu mobil oldalt használók a közösségi oldal összes funkciójához hozzáférhetnek telefonjukról.
Vágólapra másolva!

Az iWiW és a T-Mobile közös akciójában a T-Mobile ügyfelei szeptember elsejétől 2011. február 28-ig adatforgalmi díj nélkül érhetik el mobiljukról az iWiW-et. A felhasználók ingyenesen oszthatnak meg tartalmakat, követhetik a hírfolyamot, kezelhetik üzeneteiket, nézegethetik ismerőseik adatlapjait és képeit, illetve használhatják a szülinap funkciót. A díjmentesség belföldön érvényes, külföldön a más forgalomra is vonatkozó roaming díjakat kell fizetni iwiwezéskor.

Az ingyenes kiterjed a mobiltelefon böngészőjével elérhető m.iwiw.hu oldalra, valamint az iPhone-ra, androidos, symbianos és Java-képes mobilokra letölthető iWiW alkalmazások használatára is. Fizetni kell azonban az alkalmazások letöltéskor, illetve a nem az iWiW-hez tartozó, ám a hírfolyamra belinkelt oldalak letöltésékor is. A kedvezmény techikai okok miatt nem érvényes az Opera Mini, illetve WAP 1-es protokollt használó böngészőkre, valamint CS WAP kapcsolatokra sem.

Az augusztus közepén megjelent letölthető iWiW mobilos alkalmazások - és a korábban megszokott módon böngészőből is elérhető m.iwiw.hu-n - legtöbb közösségi funkció elérhető számítógép használata nélkül is. A mobiltelefonos eléréshez az előfizetéshez aktivált internetkapcsolatra van szükség.

Az iWiW közösségi portált az [origo] kiadója, az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. üzemelteti, melynek kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Mobile tulajdonosa.