Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Jövő nyártól kapható csak a fehér iPhone 4

Vágólapra másolva!
Tovább húzódnak az Apple gyártási problémái, a cég ismét továbbcsúsztatta fél évvel a fehér iPhone 4 kiadásának időpontját.
Vágólapra másolva!

Az Apple a mostani csúsztatás alkalmával sem közölte, hogy miért késik már több mint fél éve a fehér iPhone kiadásával. A forgalomban lévő pletykák szerint a készülék külsejéhez használt üveg színének beállítását, illetve az LCD-kijelző háttérvilágítását nem tudta megoldani a cég.

Forrás: [origo]
Több mint egy évet késik a fehér színű iPhone

Az Apple eddig négyszer tolta el a fehér iPhone 4 modell premierjét. Először májusban jelentették be, hogy a fekete üvegből készült példányok gyártása hiba nélkül zajlik, a fehér színű üveggel azonban gondok vannak. Akkor az Apple úgy gondolta, hogy júliusban képes lesz szállítani a világosabb külsejű készülékeket. A határidő később szeptember végére, október végére, majd 2011 nyarára csúszott. Aki nem tud addig várni az okostelefon vásárlással, kénytelen beérni a fekete típussal.

A színgondoktól függetlenül az Apple-nek nem okoz problémát az iPhone eladása. A már 89 országban árusított telefonból 14.1 millió példányt adtak el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről