Már iPhone-on is tévézhetnek a T-Mobile-osok

Vágólapra másolva!
A T-Mobile mobiltévés alkalmazása még nem készült el, így először a szolgáltató mobilwebes portálján érhetők el tévéadások iPhone-on.
Vágólapra másolva!

IPhone-on is elérhető a T-Mobile Mobil TV szolgáltatása - jelentette be a mobilszolgáltató. Külön alkalmazás még nincs az iPhone-os mobiltévézéshez, ezért a havidíjas T-Mobile-ügyfelek a web'n'walk mobilportálon keresztül érhetik el a szolgáltatást, de itt is lehet teljes képernyőn nézni a 16:9-es képarányú csatornákat. A külön iPhone-os kliens a cég ígérete szerint hamarosan letölthető lesz.

A mobiltévét szeptember 1-től napi díjfizetéssel is ki lehet próbálni, egyébként havidíjas. Az előfizetőknek Alap, Közszolgálati és Napi csomagokat kínál a szolgáltató. A mobilon többek között olyan tévécsatornákat lehet nézni, mint az RTL Klub, M1, TV6, Duna Tv, Ozone Network vagy az Eurosport, ha van megfelelő 3G vagy HSDPA lefedettség.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Mobile tulajdonosa.