Facebookos vita vezetett a gyilkossághoz

Vágólapra másolva!
Facebookos vita miatt ölte meg ex-feleségét egy brit férfi. Az asszony azt akarta elérni korábbi férjénél, hogy fizessen gyerektartást.
Vágólapra másolva!

Kalapáccsal verte agyon exfeleségét Adam Mann, miután a nő Facebookon szólította fel a gyermektartási díj megfizetésére. Lisa Beverly már a kalapácsütéseket sem élte volna túl - hangzott el a tárgyaláson. A férfi az arcát, fejét, nyakát és a testét is több ütéssel illette. A gyilkos több késszúrással fejezte be tettét. A testet a nő ötéves fia találta meg másnap. A gyilkosság időpontját a nő internethasználati naplói alapján állapították meg. Beverly online volt 2009 szeptember 15-én délután, ám este tízkor eltűnt a hálóról.

A házaspár 2007-ben vált el nagy viták közepette. Lisa Beverly arra próbálta rávenni Mannt, hogy a gyermektartási díj megfizetésével segítse közös gyermekük felnevelését. Az asszony azt is elárulta a Gyermektartási Hivatalnak, hogy Mann hazudott a munkaviszonyát illetően. A férfi úgy próbálta megúszni a fizetést, hogy munkanélkülinek jelentette be magát, valójában azonban dolgozott. A bejelentés után a hivatal egy 400 fontról szóló fizetési felszólítást küldött a férfinak. A gyilkosság előtti napon a Lisa Beverly írt exférjének Facebook lapjára. A rövid üzenetben azt közölte a férfival, hogy most rajtuk van a nevetés sora, ki kell fizetnie a gyermektartást, miután lebuktatta a hivatalnál.