Bárki nem veheti meg a Porsche-mobilt

Vágólapra másolva!
Egy Porsche gépjármű önmagában is státuszszimbólum, akinek azonban ez sem elég, az hamarosan egy olyan mobiltelefont is vásárolhat, amely kizárólag a német sportautók tulajdonosai számára érhető el.
Vágólapra másolva!

A Porsche Design P'9522 Black készülék bemutatóját a napokban tartották Szingapúrban: az autómárka nevét viselő készülékbet a Sagem gyártja, és csak a sportautó tulajdonosai vásárolhatják meg a kereskedésekben limitált példányszámban. Az egyelőre csak Szingapúrban piacra dobott luxusmobil ára sem olcsó, mintegy 312 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül, a későbbiekben azonban a német, orosz, kínai piacokon is elérhető lesz, valamint Dubajban is árusítani fogják.

A telefon egyébként nagy méretű, 7,1 centiméteres, energiatakarékos AMOLED érintőképernyővel rendelkezik, mely alatt azonban hagyományos billentyűkkel is felszerelték. A tulajdonos azonosítását beépített ujjlenyomat-olvasó végzi, 2 gigabájtos memóriakártya jár hozzá, beépített autófókuszos és villanos digitális kamerával és GPS-szel is felszerelték. A készülék támogatja a wifit és a Bluetootht, ugyanakkor csupén GPRS és EDGE adatátvitelre képes, a gyorsabb 3G vagy HSDPA mobilinternetes technológiákat nem támogatja.

Forrás: [origo]