Új funkció az iWiW-en: Kedvencek

Vágólapra másolva!
Június 15-én élesítették az iWiW fejlesztői a közösségi portál legújabb funkcióját, a Kedvenceket. Ezzel az eddiginél részletesebben jeleníthetjük meg személyiségünk virtuális lenyomatát.
Vágólapra másolva!

Mostantól az iWiW-es profiloldalak tartalmazhatják tulajdonosuk kedvenc zenei, mozis, tévés, könyv- és hobbi preferenciáit. Mindegyik témához egy-egy szabadszöveges mező tartozik, itt sorolhatjuk fel az ízlésünket legjobban jellemző darabok címeit. Minden mezőnél külön beállítható, hogy bárki láthassa az információt, vagy csak az ismerőseinknek legyen elérhető személyiségünk ezen szelete. A Kedvencek a Profil-szerkesztés linkre kattintás után a baloldali menüből érhető el.

A profiloldalon megjelenített információ nem csak az ismerősök beazonosítását segítheti, hanem abban is segíthet, hogy egy ismeretlenről alakíthassunk ki magunknak árnyaltabb képet. Milyenné vált a rég nem látott rokon vagy iskolatárs, mi érdekli a kollégát, akivel gyakran összefutunk ugyan a folyosón, de magánéletről nem beszélgetünk, avagy milyen mozira érdemes invitálni a tegnap megismert kedvest - ezekre a kérdésekre egy részletesen kitöltött iWiW Profil választ adhat. Érdemes persze azt is észben tartani, hogy magánoldalainkat megnézheti leendő tárgyalópartnerünk vagy munkaadónk is az első személyes találkozó előtt, de ha nem akarunk nagyon különböző benyomást kialakítani magunkról barátaink és az ismeretlenek szemében, akkor ez sem jelenthet problémát.

Az iWiW közösségi portált az [origo] kiadója, az Origo Zrt. üzemelteti.