Vágólapra másolva!
A gyártó lecserélte navigációs készülékeinek magyar hangutasításait, amelyek eddig sok kívánni valót hagytak maguk után, és a terméktámogatást nyújtó weboldalt is honosították.
Vágólapra másolva!

Akinél valaha megfordult a TomTom készülékparkjának bármelyik darabja az tudja, hogy ezen PNA-k egyik gyenge pontja mindig is a navigációs hangok voltak. Hiába volt hardveresen, szolgáltatásokban haladó a gyártó, ha a hazai hangok egyszerűen nem ütötték meg azt a szintet, amihez az itthoni felhasználók már hozzá szoktak és ami elvárható.

A gyártó most igyekszik orvosolni a hibát. A TomTom bejelentette, hogy hivatalos weboldalán keresztül - www.tomtom.com, amelyből szintén készült honosított változat - már letölthető a készülékekre az új magyar hang. Az új "szinkron" telepítéséhez a gyártó saját, TomTom Home nevű PC-s kliensszoftverére van szükség, amely a szoftverfrissítéseket is végzi, és egy sor más, a PNA személyre szabását lehetővé tévő ingyenes kiegészítő (hangjelzés, ikon, zenefájl) is elérhető rajta keresztül.

A honosított honlapnak köszönhetően a gyáró mostantól teljes körű terméktámogatást is biztosít magyar nyelven.