Online pókerjátékkal újít a T-Mobile

Vágólapra másolva!
Valódi pénzben nem lehet játszani, de a mobilosok élőben mérkőzhetnek meg egymással, vagy a számítógép előtt ülő ellenfelekkel a virtuális kártyateremben.
Vágólapra másolva!

A magyarországi operátorok közül elsőként a T-Mobile indított el saját online multiplayer alapú póker-alkalmazást, amelyben a kártyajáték legnépszerűbb változatát, a Texas Hold'emet játszhatják a mobilosok.

A szoftver maga egy Java-alkalmazás, melyet először le kell tölteni a készülékre a t-zones vagy web'n'walk portálról, majd a program elindításával az magától csatlakozik az online felülethez. Minden új regisztráló ügyfél 2 órányi játékidőt, valamint 1000 kreditet kap ajándékba, amellyel díjmentesen kipróbálhatja az alkalmazást, egyedül a mobilinternethasználat után kell adatforgalmi díjat fizetni.

Amennyiben valaki szeretné folytatni a játékot a 2 órányi játékidő, vagy az 1000 virtuális zseton felhasználása után, a következő hozzáférési lehetőségek közül választhat: napi hozzáférés 375 Ft-ért, heti hozzáférés 875 Ft-ért, vagy havi (31 napos) hozzáférés 1875 Ft-ért.

A T-Mobile a játékélmény megőrzése érdekében egy preventív intézkedést is bevezetett: amennyiben a játékos eljátssza mind az 1000 kreditjét, egy órát várnia kell, amíg újra feltöltheti az egyenlegét. Az alkalmazás letöltése díjmentes, a játék során szerzett kreditek pénzre, tárgyi nyereményre nem válthatók be.

A virtuális kaszinóban a webes és a mobiltelefonos felhasználók egymás ellen is játszhatnak. Játék közben természetesen nem látszik, hogy ki milyen eszköz segítségével forgatja a lapokat.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Mobile tulajdonosa.