IPhone gyémántokkal 2,5 millió dollárért

Vágólapra másolva!
A világ legértelmetlenebb és legdrágább iPhone-átalakításának nevezte a Gizmodo kütyüblog a brilliánsokkal kirakott készüléket, amely egy osztrák ékszerész műve - egyelőre csak a tervezőasztalon.
Vágólapra másolva!

Iphone 3G Kings Button - ez a klasszikus királyi pompával felruházott készülék neve, amelyet Peter Aloisson alkotott meg ausztriai műhelyében. Gazdasági válság ide vagy oda, az ékszerész most látta elérkezettnek az időt, hogy feldobja egy kicsit az Apple-mobil külsejét.

A 2,5 millió dolláros modell vázát tömör, 18 karátos aranyból álmodta meg a tervező, és 138 darab brilliáns szegélyezi, de a nyomógombja is egyetlen csiszolt gyémánt. A készülék jelenleg a legdrágább luxusmobil, amely egyelőre csak a tervekben létezik: Aloisson valószínűleg csak rendelésre gyártja majd le, amire kétséges, hogy bármikor a közeljövőben sor kerülhet.

Ezt legfeljebb csak azért sajnálhatjuk, mert ezen valószínűleg ezen a készüléken mutatna legjobban a botrányos I am rich nevű - már letiltott - iPhone alkalmazás, amely ezer dolláros vételáráért cserébe semmi mást nem csinál, csak egy drágakő képmását forgatja a kijelzőn.