Életfogytiglant kapott a facebookos gyilkos

Vágólapra másolva!
Életfogytiglani börtönbüntetésre, de minimum 17 év letöltendő szabadságveszésre ítéltek egy férfit Angliában, aki azért gyilkolta meg feleségét, mert az asszony "egyedülállóra" változtatta családi állapotát a Facebookon - írja a BBC.
Vágólapra másolva!

A 41 éves Edward Richardsont igencsak felbőszítette, amikor felesége, Sarah Richardson "egyedülálló"-ra változtatta családi állapotát a népszerű közösségi oldalon, ezért halálra szúrta az asszonyt, majd megpróbált magával is végezni. A staffordi bíróságtól származó információk szerint a férfi Sarah Richardson szüleinek Brown Lees-i házában szúrta le a 26 éves fodrásznőt 2008. május 12-én.

A brit ügyészségi hivatal illetékese Fiona Cortese elmondása szerint a férfi dühbe gurult mikor meglátta Sarah "új" családi állapotát a Facebookon, és elhatározta, hogy felkeresi feleségét, mivel az asszony nem válaszolt az üzeneteire. "Betörte a bejárati ajtó ablakát, majd bement a házba. Feleségére a hálószobájában talált rá, majd őrjöngve és brutálisan nekiesett egy késsel, végül önmagával is megpróbált végezni" - mondta Cortese.