Élő Madonna-koncert és letölthető Kylie Minogue-dalok

Vágólapra másolva!
A Vodafone live! wap-oldalon a legtöbb zeneszámot letöltő ügyfelek élőben nézhetik Madonna ma esti koncertjét. A Kylie Minogue rajongók pedig ingyenesen tölthetik le az énekesnő legújabb lemezét mobiltelefonjuk segítségével.
Vágólapra másolva!

A Vodafone és a Warner Music International együttműködésének köszönhetően a 2008. április 30-i Madonna-koncertet a Vodafone előfizetői összesen 14 országban, köztük Magyarországon is, élőben nézhetik meg az interneten és a Vodafone live!-on keresztül. A New York-i Roseland bálteremben adott koncertje során az énekesnő legújabb albumának, a Hard Candynek a dalait is előadja.

A Vodafone live!-on bárki végignézheti a koncertet élőben, ehhez csupán a tarifacsomaghoz tartozó adatforgalmi díjat kell kifizetni. Ha valaki elmulasztaná, vagy újranézné a koncertet, az április 28-tól további két hétig lesz elérhető. A Vodafone 2000 kiválasztott hazai ügyfele Madonna New York-i lemezbemutató koncertjét ezen kívül a Vodafone speciálisan erre kialakított weboldalain is követheti. Az élő közvetítést azok élvezhetik, akik az utóbbi hónapokban a legtöbb zeneszámot vásárolták a Vodafone-on keresztül.

Madonna mellett a Kylie-rajongók is örvendhetnek a Vodafone legújabb akciója keretében. Minden új, egyéni előfizetést kötő és Nokia 3500 vagy Nokia 5310 készüléket vásárló ügyfél részt vehet a promócióban, ahol minden nap az első 40 regisztráló jegyet kap a május 15-ei, budapesti Kylie Minogue-koncertre. Minden fenti Nokia készüléket vásárló ügyfél a promóció ideje alatt, a vásárláskor kapott kódja segítségével, tartalomdíjmentesen töltheti le Kylie Minogue legújabb, X című albumának teljes zenei anyagát. Ehhez természetesen nem árt egy legalább 3G-s mobiltelefon, de amennyiben igazán gyorsan szeretnénk az új dalokat letölteni, úgy egy HSDPA-val felszerelt készüléket használjunk.