Korlátlan mobilnet a T-Mobile-nál is

Vágólapra másolva!
Végre a T-Mobile is kínál korlátlan adatforgalmat biztosító csomagot, igaz, csak opcionálisan, a már elérhető 5 GB-os vagy annál nagyobb előfizetések mellé.
Vágólapra másolva!

Aki már rendelkezik legalább 5GB-os adatforgalmat biztosító mobilinternet-csomaggal, annak lehetőség nyílik arra a T-Mobiel-nál, hogy a megrendelt szolgáltatáson jelentős mértékben fejlesszen. Az új opciónak köszönhetően viszonylag gyorsan és kényelemesen lehet átváltani korlátlan adatforgalmat biztosító csomagra. Természetesen az új előfizetők számára is nyitott a lehetőség, de itt is 5GB az alsó limit csomag szempontból.

Az új opcióval belföldön korlátlanná válik a fel- és letöltés, a mobilinternetre előfizető T-Mobile-osok teljesen szabadon böngészhetnek, videochatelhetnek vagy e-mailezhetnek. Szerencsére az opció révén azok is élhetnek a korlátlanság kínálta előnyökkel, akik az új kedvezmény bevezetését megelőzően korábban az 5 GB-os vagy nagyobb csomagra vállaltak hűségszerződést. Azok, akik jelenleg 3 GB-os csomagot használnak és korlátlan adatforgalommal interneteznének, meglévő hűségszerződés esetén szintén válthatnak az 5 GB-os csomagra, és így igényelhetik a korlátlan opciót - így a Pannonhoz és a Vodafonéhoz képest némileg olcsóbban, 5790 forintos havidíj mellett lehet kötöttségektől mentesen szörfölni a weben.

A korlátlan opció a Mobilinternet csomag 5 GB, 8 GB és 15 GB, valamint az Aranytárskártya Mobilinternet csomag 10 GB mellé vehető igénybe. A T-Mobile a 2009. február 28-áig aktivált opció és az arra vállalt 1 éves hűségnyilatkozat esetén a teljes hűségidő alatt elengedi az eredetileg 1000 forintos havi díjat.

A korlátlan opció aktiválása esetén a forgalmi keret tehát korlátlan, de természetesen továbbra sem alkalmazható olyan fájlcserélő, fájlmegosztó, egyéb, nagy mennyiségű adat továbbítására, amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között, a szervertől függetlenül zajlik, ugyanis a szolgáltató ilyen esetben csökkenti a sávszélességet.