Mobilinternet visszavételi garanciával

Vágólapra másolva!
A Pannon minimál internetcsomagot kínál azoknak az ügyfeleknek, akik még nem próbálták ki a HSDPA által nyújtott lehetőségeket. Az 500 MB letöltést megengedő csomag közben gyakorlatilag semmire sem elég.
Vágólapra másolva!

A Pannon új akciója most azoknak segít, akik szívesen megismerkednének a mobilinternet előnyeivel, és nem szívesen kockáztatnak. A Mobil Internet 500 MB csomag 2008. szeptember 23-a és 2009. január 31-e között ugyanis 30 napos visszavételi garanciával vásárolható meg. Az 500 MB-ról körülbelül annyit kell tudni, hogy gyakorlatilag semmire sem elég, tekintve, hogy levelezéssel és aktív YouTube használattal egy hétvége alatt ki lehet meríteni ezt a keretet.

A 30 napos visszavételi garancia a szerződés megkötésétől számítva él, ezalatt az adatátviteli eszközt sérülésmentesen, eredeti csomagolásával a Pannonhoz visszajuttatva az előfizetői szerződés megszüntethető. Ebben az esetben az ügyfelet kizárólag az első hónap havidíja, valamint a csomagban foglalt adatmennyiségen felüli esetleges adatforgalom költségei terhelik. A Mobil Internet 500 MB csomag 1980 Ft-os havidíjért, kétéves hűségnyilatkozattal vehető igénybe. Érdemes összehasonlítani a csomagot más szolgáltatók megoldásaival, mert amennyiben dupla ekkora összeget szán az előfizető a mobilinternetre, úgy hatszor ennyi adatot tölthet le - T-Mobile 3GB-os csomag esetén.

A Pannon vezeti a HSDPA-val lefedett területek számában folyó hazai versenyt: Magyarország 341 településén biztosítja 3,6 és 7,2 Mbit/sec-es HSDPA- hálózatot, míg a böngészésre, levelezésre megfelelő sávszélességet biztosító EDGE-hálózat lefedettsége országosnak tekinthető.