Narancsos iPhone-klón Kínának

Vágólapra másolva!
Az Apple iPhone-ra megtévesztésig hasonlító mobiltelefont dob piacra egy kínai gyártó, amelyet alma helyett narancsot formázó logó díszít majd.
Vágólapra másolva!

Iorgane F4 névre hallgat az az iPhone-másolat, amelyet egy kínai gyártó készül piacra dobni az ázsiai országban. A titokzatos készülékről egyelőre csak egy, a hátlapot ábrázoló fotó terjeng az interneten, de ennek alapján elmondható, hogy megtévesztésig hasonlít az Apple készülékére.

A hatást fokozza, hogy az F4-es is érintőképernyős, a kijelző képe automatikusan elforog, és ujjal lehet lapozgatni rajta a fotókat, és a legnépszerűbb médiaformátumokat is lejátssza, legalább is az eddig kiszivárgott információk szerint.

A gyártó még ahhoz is vette magának a bátorságot, hogy az Apple-logó helyett is kitaláljon magának valamit: a mobil hátlapját az alma mintájára egy narancs díszíti, amihez az orange-ra nagyon hasonlító organe névnek is lehet valami köze. Az Apple jogi osztálya egyelőre nem reagált a modell megjelenésére, amelyet 200 dolláros áron forgalmaznak Kínában.