Vágólapra másolva!
A Pannon, valamint kanadai a Research In Motion a magyar piacon is bevezeti a BlackBerry-megoldást két új okostelefon társaságában.
Vágólapra másolva!

Az új BlackBerry-csomagban okostelefonok, email-kliensek és valós idejű push email-szolgáltatás is van. A Pannon - a másik két hazai szolgáltatót követve - harmadikként vezette be Magyarországon az elsősorban üzleti előfizetőknek kínált csomagjátA szolgáltatás segítségével az irodától távol is azonnal megérkeznek a levelek, szinkronizálni lehet a kontaktokat, a naptárat és a teendőket is az asztali gépekkel. A Pannon kezdetben a BlackBerry 8820 és a BlackBerry Pearl 8100 okostelefonokat kínálja a szolgáltatáshoz.

A Pannon a nagyvállalati ügyfeleknek a BlackBerry Enterprise Service, a kisvállalatoknak és egyéni felhasználóknak pedig a BlackBerry Internet Service szolgáltatást kínálja. Az előbbi termékkel a saját email-szervert üzemeltető szervezeteket célozza meg a szolgáltató. A BlackBerry Enterprise Server képes együttműködni az IBM Lotus Domino, a Microsoft Exchange és Novell GroupWise levelezőprogramokkal. A BlackBerry Internet Service szolgáltatást elsősorban kisvállalatok és egyéni felhasználók számára kínálja az operátor. Ezzel a szolgáltatással egyetlen készülékről maximum 10 támogatott vállalati és egyéni email-fiók érhető el, köztük az olyan legnépszerűbb internetszolgáltatói fiókok, mint a Yahoo! Mail és a Google Mail.


BlackBerry 8820

A BlackBerry 8820 okostelefon elsősorban üzleti készülék. Megtalálható benne a 802.11g kompatibilis wifi-támogatás és a BlackBerry Maps térképszoftverrel működő integrált GPS-funkciók is. A vékony és elegáns megjelenésű BlackBerry 8820 okostelefon egyetlen fejlett email- és üzenetkezelő szolgáltatásokat kínál. Emellett teljes értékű internetböngészővel, szervezővel és médialejátszóval is rendelkezik, amely különféle formátumú audio- és videofájlok lejátszására alkalmas.

BlackBerry Pearl 8100

Az esztétikus BlackBerry Pearl 8100 okostelefon teljes körű mobil irodai megoldást kínál. A mindössze 14,5 mm vastagságú készülék csupán 89 grammot nyom, rendelkezik QWERTY-billentyűzettel, működése gyorsabb és egyszerűbb a korábbi modellekhez képest.