Ingyenes T-Mobile Kapcsolat-koncert Santanával

Vágólapra másolva!
Június 28-án 12. alkalommal, a megszokott helyszínen, az '56-osok terén kerül megrendezésre a T-Mobile Kapcsolat-koncert, amelynek főszereplője Santana, az előzenekar pedig a Back II Black lesz. A többórás, színvonalas zenei program a T-Mobile-nak és a támogatóknak, a Sony Ericssonnak, az MKB Banknak, a Volkswagennek, az [origo]-nak, a Danubius Rádiónak, az Est.TV Magazinnak, a Metró napilapnak, a TV2-nek, a Storynak és a Bestnek, valamint a PORT.hu-nak köszönhetően idén is ingyenes lesz. A t-zones wap-portálról Santana valósághű zeneszámai mobilra is letölthetők, az első 20000 letöltő számára ingyenesen!
Vágólapra másolva!

Az '56-osok terén felállított, a tavalyi évhez hasonlóan a Városligeti fasor magasságában felépülő színpad a Műcsarnok és a Hősök tere felől lesz látható. A 28-án 18 órakor kezdődő, Európa egyik legnagyobb zenei eseményén a várhatóan több százezer ember szórakozását egészen a Szépművészeti Múzeumig CD-minőségű hangot biztosító hangszórók és hatalmas kivetítők garantálják.

A T-Mobile Kapcsolat koncert alkalmából a Volkswagen és a T-Mobile közös játékot hirdet, amelynek célja, hogy a környezetet kímélő közlekedésre felhívja a figyelmet. A Volkswagen Polo BlueMotion ugyanis kilométerenkénti 99 grammos széndioxid kibocsátása a legkedvezőbb érték a jelenleg forgalmazott ötszemélyes gépkocsik között. A játékban résztvevők egyike ezt a környezetbarát autót nyerheti meg. Június 17-e és július 2-a között elegendő regisztrálni, és válaszolni az ott feltett kérdésekre.

Carlos Santana exkluzív dupla CD és 100db Volkswagen ajándékcsomag is.
Az idei T-Mobile Kapcsolat-koncerten újdonság, hogy június 28-án az '56-osok terén a bekapcsolt bluetooth-os készülékekre hasznos és érdekes információkat tölthetnek le az eseményre ellátogatók. Emellett Santana valósághű zeneszámai - pl. az Europa, az Into the night, a Maria, Maria - a t-zones wap-portálról az első 20000 letöltő számára ingyenesek!
A T-Mobile Kapcsolat-koncertről, az ahhoz kapcsolódó játékokról további információk az esemény honlapján olvashatók.