Egy cégben működik tovább az [origo] és az iWiW

Vágólapra másolva!
A Magyar Telekomon belüli konszolidációs folyamatok eredményeként az IWIW Kft. 2008. június 30-án beolvad az [origo] Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt.-be. A felhasználókat semmilyen tekintetben nem érinti a cégjogi módosítás.
Vágólapra másolva!

Szabó Márton, az IWIW Kft. ügyvezető igazgatója a beolvadást követően az [origo] Zrt. külsős, stratégiai tanácsadójaként tevékenykedik tovább, új üzleti területek felkutatásában, termékfejlesztési koncepciók kialakításában, illetve az iWiW platformstratégiájának kidolgozásában és bevezetésében vesz részt. Várady Zsolt, a legnépszerűbb magyar közösségi oldal alapítója ugyancsak külsős tanácsadóként folytatja munkáját, közösségi és egyéb web 2.0-ás alkalmazások indításában vállal szerepet. Az [origo] Zrt. az IWIW Kft. teljeskörű jogutódjaként működik majd, így természetesen annak minden kötelezettségvállalása érvényben marad.

A 2002-ben elindított iWiW mára a magyar internet egyik legfontosabb csomópontja, kiemelkedően legnagyobb látogatottságú közösségi oldala lett. Három és fél milliónál több regisztrált felhasználó életének lett szerves része, népszerűsége kortól, nemtől, lakóhelytől függetlenül egész Magyarországra kiterjed. Rengetegen vannak, akik számára az iWiW az első szolgáltatás, amelyen keresztül rendszeres kapcsolatba kerülnek az internettel.