Nyáron érkezhet a 3G-s iPhone

Vágólapra másolva!
Walt Mossberg, a Wall Street Journal szakújságírója biztosra veszi, hogy 60 napon belül megérkezik az Apple-mobil gyorsabb netkapcsolatra képes változata.
Vágólapra másolva!

Mossberg a Las Vegas-i CTIA konferencia keretében egy kerekasztal-beszélgetésen mondta el: két hónapon belül 3G-s lesz az iPhone - adta hírül a Gizmodo.com. A szakma egyik legbefolyásosabb figurájának számító Mossberg elejtett megjegyzését pedig rendszerint biztosra veszi a szaksajtó, hiszen Mossberg a szakma egyik legbefolyásosabb képviselője, aki rendszerint biztos értesülésekkel rendelkezik, és már az első iPhone-t is a peremier előtt kipróbálhatta.

Az Apple szokása szerint nem árult el részleteket a készülék megújításával kapcsolatban, de a korábbi találgatásoknak már az is táptalajt adott, hogy közeleg az iPhone szoftverfrissítése. Az elemzők egy része biztosra veszi, hogy a nyár elején esedékes új szoftverrel együtt jelenik majd meg az új készülékváltozat is.

A németeknél olcsóbb lesz az iPhone

A német T-Mobile hétfőn indított útjára egy akciót, melynek keretében a korábbi 400 helyett 99 eurós, azaz 25 ezer forintnak megfelelő összegért kínálja az iPhone olcsóbb, 8 gigabájtos változatát június végéig. Igaz, ehhez a társaság legdrágább, XL nevű tarifacsomagjára is elő kell fizetnie a vevőnek, amely ezer perc beszélgetést és 300 sms-t tartalmaz havi 89 euróért, vagyis durván 22 ezer forintért.