Szupergyors felöltés az új Vodafone-modemmel

Vágólapra másolva!
Mától kapható a Vodafone kínálatában egy új USB-s mobilinternet-modem, ami a kollektív Apple-dizájnon túl még 1,5 Mbit/sec felöltési sebességre is képes.
Vágólapra másolva!

2008. április 10-étől a Vodafone a korábban megjelent eszközök mellett bevezette a VMC USB E172 stick modemet, ami szükséges a villámgyors vezeték nélküli szélessávú hálózat képességeinek kihasználásához. Ezzel az eszközzel már nem csak gyorsan tudunk adatokat letölteni a világhálóról, hanem a megváltozott felhasználói igényeknek megfelelően a feltöltési sebesség is igen meggyőző.

Az újonnan bemutatott eszköz az USB-csatlakozó kialakítása miatt univerzális, szinte minden ma használatos PC-vel és laptoppal is kényelmesen összecsatlakoztatható és problémamentesen használható. Az eszköz által lehetővé tett maximális letöltési sebesség 7,2 Mbit/sec, míg a feltöltési sebesség elérheti akár az 1,45 Mbit/s-ot is. Ez a feltöltési sebesség gyorsabb, mint a legtöbb, hagyományos vezetékes internetes csomagoknál (ADSL, kábelnet) megszokott.

A villámgyors feltöltési sebességet egyébként egyre többen igénylik, hiszen ideális a képek online előhívatásához, képmegosztók használatához, a zeneszámok vagy videók ismerősöknek chat-programokon keresztüli küldéséhez, sőt a nagy adatok e-mailen való továbbításához és az internetes tárhelyre való feltöltéshez is. A Vodafone mobilinternetes eszközkínálatában eddig két eszköz biztosította a nagy feltöltési sebességet: az IF design-díjas VMC USB E272-modem, valamint a VMC E870-adatkártya.