Ingyenes modemfrissítés a Vodafone-nál

Vágólapra másolva!
Ingyenesen letölthető szoftverfrissítést kínál a Vodafone azoknak az ügyfeleinek, akik a mobilinternetet a VMC USB E220 készülékkel használják. A szoftver telepítése után a korábbinál kétszer gyorsabban, 7,2 Mbit/sec-el tudunk letölteni.
Vágólapra másolva!

A Vodafone saját állítása szerint az USB-s Huawei E220 a legnépszerűbb modemeszköz, amelyet az ügyfelek csaknem 90%-a használ. A fehérszínű, szappantartóra emlékeztető modem első pillantásra még akár Appleterméknek is tűnhet. A Vodafone mobilinternetes weboldalán április 22-től vált ingyenesen letölthetővé az E220-es típusú USB-modem kapacitását 7,2 mbit/s sebességre növelő szoftver. Azok a felhasználók, akik korábban vásárolták meg mobilinternet-előfizetésükhöz ezt az eszközt, azok a lehető leggyorsabban töltsék le az új verziót, és azonnal élvezhetik is a megnövelt sebességet.

A frissítést az a tényező indukálta, hogy a Vodafone Budapest után egyre több nagyvárosban bevezette a 7,2 Mbit/sec-e letöltési sebességre képes megoldását az eddigi 3,6 Mbit helyett. Szerencsére, a jövőben eladásra kerülő ilyen típusú modemek szinte mindegyike már a gyorsabb letöltési sebességet támogatja, azonban a frissítés bárki számára könnyen elérhető. A frissítés a Vodafone által forgalmazott eszközökhöz használható, a számítógépen a használatot az egységes VMC Lite Vodafone szoftver segíti, tehát egy egyszerű, hétköznapi felhasználó számára is egyértelmű lesz a feladat.

A Vodafone hálózatában a villámgyors, 7,2 mbit/s letöltési sebességű rendszer már 30 településen érhető el, míg a nagysebességű, 1,4 mbit/s feltöltési sebességet biztosító Vodafone HSUPA-rendszert 90 magyarországi településen használhatják az ügyfelek. A Vodafone szélessávú, vezeték nélküli hálózata, beleértve a 3G-t is, már 113 településen érhető el. A szoftver és további részletek az eszközről és a Vodafone mobilinternetes hálózatáról itt találhatók.