GPS is lesz az új, 3G-s iPhone-ban

Vágólapra másolva!
Az Engadget információi szerint a 3G-s Apple-mobil nagyjából ugyanakkora lesz, mint a mostani, csak kicsit vastagabb, fekete műanyag tokot kap, és navigálni is tud majd.
Vágólapra másolva!

Az már jó ideje sejthető volt, hogy az iPhone-ból nyár elejére készül mobil szélessávon is használható 3G-s változat. Az Engadget kütyüblog nemrégiben közölt le néhány olyan részletet, amelyeket állításuk szerint biztosan tudni lehet a készülékről.

Ezek alapján a megújított modell hátlapja fényes fekete műanyagból lesz, nem pedig fémből, mint az első generációs készülékeké, és a beépített GPS-modul miatt kicsit megnő majd a vastagsága, miközben a kijelző mérete és felbontása változatlan marad. Arról egyelőre nem derültek ki részletek, hogy az iPhone mekkora memóriával érkezik majd, és a GPS-vevő mennyire módosítja majd az akkumulátor élettartamát, amely továbbra sem lesz cserélhető benne.

Kínai lapértesülések szerint az első generációs iPhone-t gyártó Foxconn már meg is kapta a rendelést a 3G-s változatra, amelyből nyár elejére 3 millió darabot terveznek legyártani, míg a modell teljes életciklusa során 24-25 millió darabra terveznek.