UEFA Euro 2008 - letölthető a demó

Vágólapra másolva!
Az Electronic Arts legújabb labdarúgó-szimulátorának demója megérkezett: elsősorban impozáns grafikájával, a benne szereplő poligon-focistákat és edzőket pedig olyan részletesen dolgozták ki, hogy rögtön felismerhetők.
Vágólapra másolva!

Nincs már messze a foci-EB, a bajnokság hivatalos videojátékát pedig már most ki lehet próbálni. Az UEFA Euro 2008 most megjelent demó verziójában Németország vagy Franciaország színeiben lehet rúgni a bőrt, bár a félidő hosszát hat percre korlátozták a próbaváltozatban.

A program később megjelenő teljes változatában ötvenkét európai nemzeti válogatott egyikét vezethetik majd győzelemre a játékosok a hivatalos osztrák és svájci pál. Az új "Vezesd országodat!" elnevezésű új játékmód lehetővé teszi majd azt is, hogy a játékosok változtathassanak a focistákon, és azt is, hogy ők döntsék el, nemzeti válogatottjuk mezét viselje-e csapatuk a pályán egy-egy meccs alatt.

Forrás: [origo]
Az UEFA Euro 2008 demójának letöltése



Az UEFA Euro 2008-ban online játékra is mód nyílik majd, a focirajongók számára viszont bizonyára a pazar látvány jelent örömöt, a játékosokat ugyanis meglepően nagy részletességgel dolgozták ki, és a lelátókon ülő szurkolók is megszépültek ebben a verzióban, a focisták teljesítményét pedig az eső és a sár is nagyban befolyásolja. Az irányítást mi elég bonyolultnak találtuk, de nem vagyunk profi focis gamerek, így a demó kipróbálását ajánljuk az érdeklődőknek. A játék próbaváltozata elég nagy, 620 megabájtos, lassabb internetkapcsolatról ezért letöltésmenedzserrel érdemes próbálkozni beszerzésével.