Internet Hungary - webkettesen

Vágólapra másolva!
Az internetes szakma konferenciáját a Planet IH nevű hírgyűjtővel idén is kényelmesen figyelemmel kísérheti mindenki, aki nem tud ellátogatni a rendezvényre.
Vágólapra másolva!

Planet IH 2007 néven idén is elindult az a webes hírgyűjtő, amely az október 16-17-én (vagyis ma és holnap) zajló Internet Hungary konferenciával kapcsolatos cikkeket, blogbejegyzéseket, fotókat - vagyis szinte minden, online megjelenő információt - egy helyen tár az érdeklődők elé.

A szájt előnye, hogy a sajtóban megjelenő tudósítások mellett a rendezvény résztvevőinek személyes vagy szakmai nézőpontból írt beszámolóit, blogbejegyzéseit, üzeneteit is megjeleníti. Ennek köszönhetően az olvasó olyasmiről is tudomást szerezhet, ami nem a rendezvény hivatalos programjának részeként hangzik el, illetve szakavatott szerzők tolmácsolásában kaphatja meg a keresett információkat.

A független fejlesztésben készült Planet IH a planet-ih.com webcímen található, amelyen belül az azonnali "tudósításként" érkező Twitter-üzeneteket a http://planet-ih.com/csirip címen lehet olvasni. Az Internet Hungary hivatalos weboldala a mediahungaria.hu webcímen érhető el, itt olvasható a rendezvény hivatalos blogja is.