A pólójával is kereshet wifit

Vágólapra másolva!
Az egyedi kialakítású póló beépített wifi-érzékelővel, és hozzá tartozó látványos, villogó kijelzővel rendelkezik.
Vágólapra másolva!

A póló mintája egy beépített LED-ekkel rendelkező wifi-antennát formáz, amely a körülötte lévő rádióhullámok számával mutatja a vezeték nélküli internet "térerejét", ha van hotspot a közelben - adta hírül a HWSW. A pólót a Thinkgeek.com online ajándékboltjában lehet megvásárolni, és a mosáshoz az elemeket, illetve a LED-es mintát el lehet távolítani a ruhadarabról.

Az póló beépített áramkörei már kibírják a mosást, csak az újbóli összeszerelés előtt arra kell odafigyelni, hogy az ember rendesen kiszárítsa őket. Az érzékelők a mostanában elterjedt 802.11b és 802.11g szabványú hálózatokat detektálják, és eddigi tapasztalataink szerint Budapesten folyamatosan világítana rajta a minta, olyan jól el vagyunk látva lakossági hotspotokkal.

Wardrivinghoz, vagyis a vezeték nélküli hálózatokba való betöréshez viszont még nem alkalmas a wifis póló: el tudnánk viszont képzelni egy kalózzászlós változatot, amelyen a LED-ek színei jelezhetnék, nyitva van-e a az adott hotspot, vagy ha nincs, akkor milyen védelemmel látták el.