Az indiaiak lebuktak az interneten

Vágólapra másolva!
Új-Delhi, valamint a szintén indiai Csennai (a korábbi Madrasz) áll ama városok világlistájának az élén, amelyekben az internauták legtöbbször kattintanak rá a hálón a szex szóra.
Vágólapra másolva!

Az országok listáján, amelyet a Google állított össze keresőprogramjának látogatottsága alapján, sem kell messzire menni, mert ott az éllovas Pakisztán, Egyiptomot és Indiát megelőzve. Valójában ez nem is meglepő, hiszen az indiai szubkontinensen született meg annak idején a Káma-szutra, minden szerelmi "kézikönyvek" őse, míg az ókori Egyiptom a hazája a Gyönyörűség dalainak kezdete című szerelmes vers gyűjteménynek.

Ugyanakkor a mai India, mint ahogyan egy tekintélyes helybéli szexológus nemrégiben megállapította, a szexualitás terén konzervatív társadalomnak számít, ahol tilos a pornográfia. Előfordult például, hogy az országban letartóztattak egy finn férfit indiai párjával együtt, miután a szomszédok feljelentették, mert túlságosan hangosan nézték a pornófilmeket. Nemrégiben nagy vita alakult ki a vibrálógyűrűvel ellátott óvszer árusítása kapcsán, és ez odáig fajult, hogy Madja Prades állam a szövetségi kormányhoz fordult: tiltsanak be minden "szexuális játékszert, hogy elkerüljék az ebből fakadó súlyos társadalmi következményeket".