Csomagban árul mobiltévét a T-Mobile

Vágólapra másolva!
Péntektől rendelhetik meg a T-Mobile ügyfelei az operátor új szolgáltatását, amely 1900 forintért havi tízórányi (február végéig húszórányi) tévénézést tesz lehetővé arra alkalmas mobiltelefonon.
Vágólapra másolva!

A mobilinternetes kapcsolaton keresztül nyújtott szolgáltatás keretében az alábbi tizenkét hazai tévécsatorna műsorát követhetik nyomon az előfizetők: m1, m2, DunaTv, HírTV, ATV, VIVA, MTV Music, National Geographic, Jetix, Eurosport, Eurosport 2 és a Storytv.

Az adások megtekintéséhez legalább a 3G adatátvitelt támogató mobiltelefonra szükség van, a társaság közlése szerint a cég saját kínálatában korábban árusított, illetve jelenleg is kapható típusok közül harminchat féle alkalmas erre. A Mobil TV szolgáltatás havidíja 1900 forint, ezért cserébe 10 órányi tévénézési lehetőséget kapnak az ügyfelek, bár a most előfizetők limitjét február végéig havi 20 órásra állítják be.

A fenti időmennyiség eléréséig a mobilos tévézésért nem kell semmilyen - például adatátviteli - különdíjat fizetni, azt átlépve viszont 29 forintos percdíjjal folytatható a zsebtévézés.