Számítógépes verseny 19 év alattiaknak

Vágólapra másolva!
Idén is értékes díjak, többek között az [origo] ösztöndíja várja a <19 Szabadfogású Számítógép verseny győzteseit, amelyre október 15-én éjfélig lehet nevezni.
Vágólapra másolva!

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ idén ötödik alkalommal rendezi meg a <19 Szabadfogású Számítógép versenyt, amelyben a 19 évesnél fiatalabb ifjúság vehet részt - alsó korhatár nélkül - egyénileg, vagy akár csapatban. A megmérettetés célja, hogy új szellemű, az iskolai keretektől független, alkotó számítógép használatra ösztönözze a fiatal korosztályt, valamint egy kiállítás keretében nyilvános bemutatkozási alkalmat teremtsen számukra.

A <19 Szabadfogású Számítógép versenyre beküldött pályamunka lehet számítógépes rajz, animáció, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobilkommunikációs fejlesztés, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver. Bármi, amely számítógéppel, számítógéphez, számítógépből, számítógépre vagy számítógépnek készül. Egy a lényeg: legyen kreatív, szokatlan és újító.

A verseny támogatóinak köszönhetően a versenyzők értékes díjakat nyerhetnek, amelyek hozzájárulnak tudásuk további bővítéséhez, kreativitásuk fejlesztéséhez. Nyerhetnek például [origo] ösztöndíjat (havi 100 000 Ft-ot egy éven keresztül), Packard Bell notebook-ot, T-Online ajándékokat, Sagem mobiltelefonokat és további értékes nyereményeket. A verseny anyagi támogatói az Internet Szolgáltatók Tanácsa, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, médiatámogató az Estmédia.

A pályaműveket október 15-én éjfélig várják a szervezők. A 2007-es ötödik <19 Szabadfogású Számítógép versennyel kapcsolatos további információ megtalálható a verseny honlapján: http://verseny.c3.hu/2007/