Új fotós mobilt hoz ki a Sony Ericsson

Vágólapra másolva!
A K770-es egy elegáns, vékony multimédiás telefon, amelyet 3,2 megapixeles kamerával láttak el.
Vágólapra másolva!

Az új modellel immár három tagúra bővült a Sony Ericcson 3 megapixeles felbontást nyújtó fotós mobiljainak száma. A hagyományos, téglalap-formájú modellen hátul egy elcsúsztatható fedlap mögött rejtőzik a nagy felbontású kamera, amelyet LED-es fotófény egészít ki.

A készülék a gyártótól megszokott (és részben a 800-as sorozatról ismert) szolgáltatásokat nyújtja: az elkészített felvételt már a mobilon szerkeszteni lehet a Photo Fix alkalmazás segítségével, vagy közvetlenül feltölthetők az internetre. A telefon kamerájának 3,2 megapixeles felbontása lehetővé teszi, hogy a jobban sikerült fotókat akár A4-es méretben is kinyomtassa a felhasználó.

A telefon 3G-s, és másodlagos kamerája révén videotelefonként is használható, a beépített memóriája pedig 16 megabájtos, de emellett 256 megabájtos Micro-SD kártya is jár hozzá. A készüléket nálunk egyelőre csak az illusztráción is látható barna színben mutatták be, de létezik belőle egy vadabb, lila változat is. A K770-es ősztől lesz kapható a kiválasztott piacokon, és az árát egyelőre nem közölték.