Egész nyáron tart a hazai blogverseny

Vágólapra másolva!
Igén is megrendezi blogversenyét a hvg.hu. A Golden Blog hálónaplóverseny idén kibővül: helyi  újságok és klipek is versengenek a blogokon túl - így a megmérettetés most Golden Blokk néven fut.
Vágólapra másolva!

Golden Blokk néven futó internetes tartalomversenyt indított a gazdasági hetilap online szerkesztősége. A hvg.hu által 2005 óta megrendezett Golden Blog idén bűvült ki olyan új elemekkel, mint a lokális (internetes) lapok versengése ami helyi.érték elnevezést kapott, és a Klipszemle, ahol a legjobb videómegosztós kisfilmek versenghetnek a fődíjért. A Golden Blokk legrégebbi eleme a blogversenyként ismert Golden Blog lesz.

Június-július folyamán zajlik majd a blogverseny, a helyi.érték lebonyolításának időpontjáról később adnak információt a szervezők, a videoklipek megmérettetése pedig augusztusban lesz majd - nem mellékesen a Sziget rendezvényei kapcsán készült klipekre is odafigyelve. Maga a blogverseny már elkezdődött, június 12-22. között van a szabad nevezési szakasz, ahol bárki elküldheti kedvenc hálónaplójának a címét.

A közönség- és zsűriszavazás: június 27. és július 8. között zajlik majd, az eredményhirdetésre július 19-én kerül majd sor. A zsűribe az online szerkesztőség munkatársain kívül a tavalyi kategóriagyőzteseket is delegálták - a fődíj pedig idén is egy laptop lesz. További részletek itt olvashatók.