Mozis mobilt hoz ki a Motorola

Vágólapra másolva!
Az amerikai mobilgyártó a jövő héten egy utazás közbeni mozizásra alkalmas mobiltelefont fog piacra dobni, melyhez a filmeket SD-kártyán árulják majd. 
Vágólapra másolva!

Erről Ed Zander, a Motorola elnök-vezérigazgatója beszélt egy amerikai szoftveres konferencián. A cégvezető elmondása szerint a társaság a jövő héten egy új mobiltelefont fog bemutatni, amelyen minden eddiginél jobb minőségben lehet majd filmeket nézni - adta hírül a Reuters.

Zander úgy nyilatkozott, hogy a Motorola május 15-én számos új készüléket mutat majd be, melyek egyike lesz a mobil mozizásra is használható telefon, melyet eleinte csak az európai piacon fog árusítani a cég. Az elnök-vezérigazgató elmondta, a filmes mobil piacra dobásával párhuzamosan egy olyan céggel is megállapodást kötöttek, amely SD-memóriakártyán árusít mozifilmeket.

A Motorola új mobiljához is ilyen, akár több gigabájt adat tárolására alkalmas, digitális fényképezőkben, mp3-lejátszókban is alkalmazott hordozón lehet majd megvenni a mozgóképes tartalmakat a telefonhoz. Zander egyelőre egyéb részleteket nem árult el az új mobilról, csupán annyit közölt, hogy a lejátszás szaggatásmentes, és a hordozható eszközökön eddig tapasztaltnál sokkal jobb minőségű lesz.