Vágólapra másolva!
Az Electronista blog szerzőinek nem hivatalos értesülései szerint a Hewlett-Packard hamarosan egy hatalmas, 20 colos képernyővel, távirányítóval, és izmos grafikus kártyával szerelt, játékosoknak szánt laptopot fog piacra dobni.
Vágólapra másolva!

A kütyüblog beszámolója szerint az új masina a Pavilion HDX márkanéven kerül majd forgalomba. A laptop a HP első olyan terméke, amely az extrém tuninggépeket gyártó VoodooPC cég felvásárlásának eredményeként bővíti a gyártó kínálatát.

Annak ellenére, hogy laptop, a HDX modell nem egy könnyen mozdítható darab, tömege mintegy öt és fél kilogramm, s méretei sem túl aprók, mivel 20 col átlójú LCD-vel szerelik fel. A nagy méretnek köszönhetően az óriási noteszgépet az asztali PC-kéhez hasonló billentyűzettel szerelik fel, baloldalán pedig egy multimédiás távirányító dokkolója is elfér.

Forrás: [origo]

A hatalmas laptopot valószínűleg az Intel cég legújabb, 2.4 gigahertz körüli órajelen működő Core 2 Duo processzoraival szerelik majd fel. A gépen a legújabb háromdimenziós játékok is elfutnak majd, mivel valamelyik, az Nvidia 8000-es sorozatába tartozó, nagy teljesítményű grafikus lapkája kerül majd a gépbe. A Pavilion HDX várható ára, és pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.