Vágólapra másolva!
Minden bizonnyal sok örömet okoz majd a párna alakú mobilos segédeszköz azoknak, akik szeretnek hanyatt fekve, a plafont bámulva cseverészni.
Vágólapra másolva!

Az Urbantool ruházati- és audiokiegészítőket gyártó cég fejlesztése a plüsspárnát formázó mobiltelefon-kihangosító, amellyel az ágyban lehet a legkényelmesebben telefonálni. A perCushion nevű készülék Bluetoothon keresztül csatlakoztatható a mobiltelefonra lefekvés előtt, és használata révén szundikálás közben is nagyon egyszerű fogadni a bejövő hívásokat.

A párnában beépített hangszóró és mikrofon van, és gombnyomással fogadhatók a hívások - de persze ki is lehet kapcsolni a nyugodtabb pihenés érdekében. A bejövő hívásokat és a töltöttséget ledek jelzik, a lítium-ion akkumulátorokat pedig időnként fel kell tölteni. A pihepuha párna 66x30 centiméteres, a vastagsága pedig 13 centiméter.

A termék árát egyelőre nem lehet tudni, így valószínűleg még csak koncepció formájában létezik. A gyártó weboldalán található illusztrációkból ítélve viszont minden bizonnyal igen kényelmes lesz rajta a fekvés, de persze csak azoknak ajánlott, akik egyáltalán nem tartanak arról, hogy a Bluetooth-hullámok agyrákot okoznak.