Otthon: fotópályázatunk nyertesei

Vágólapra másolva!
Lezárult T-Online Fotótár, valamint az [origo] Lakáskassza és Digifotó rovat közös pályázata, melynek témája a belső- és a külső épített környezet érdekes képi megfogalmazása volt.
Vágólapra másolva!

A megmérettetésre a Fotótáron keresztül feltöltött fényképekkel lehetett nevezni, és a beküldött 87 darab felvétel közül az [origo] fotósai választották ki a nyerteseket, ugyanakkor a fotótáras regisztrációval jelentkező olvasók is szavazhattak a fényképekre: a legtöbb voksot kapott pályázó különdíjban részesült.

A pályázat fődíja egy kenyérsütő gép volt, ezt a zsűri értékelése szerint Bandyras nevű felhasználónk Csendes otthon címet viselő alkotása nyerte. Második helyezett lett a Homeclone azonosítót viselő pályázó A lépcsőház elnevezésű felvétele: nyereménye egy fondue-készlet. A harmadik díjat, vagyis a kávéfőző gépet az Amit az ablak láttat című fénykép nyerte el, melynek készítője Töpszlívi becenevű olvasónk.

Forrás: Bandyras
A fotópályázaton első helyezést elért felvétel, nézze meg a többi fotót is!

Közönségdíjas lett, és egyúttal tízezer forintos Fotomarket vásárlási utalvánnyal gazdagodott Herta nevű pályázó, akinek a Csendélet című fotója tetszett a legtöbb szavazónak. Ezúton szeretnénk gratulálni a nyerteseknek, és egyúttal minden indulónak megköszönni a nevezést. Az érdeklődőknek ajánljuk, hogy nézzék meg az összes beküldött fényképet, hiszen a díjnyertes képeken kívül is találhatók még érdekes felvételek.