Vágólapra másolva!
Az [origo] lakáskassza és Digifotó rovata Otthon címmel közös pályázatot hirdet, melyre olvasóink digitális fényképeit várjuk. A legjobb felvételek beküldőit értékes konyhai eszközökkel jutalmazzuk.
Vágólapra másolva!

Fotópályázatunkra 2006. november 29-től december 31-ig várjuk azokat a digitális fotókat, melyek valamilyen módon kapcsolódnak a pályázat címéhez - Otthon. A kiírás témáját tágan értelmezzük, egyaránt szeretettel várunk például házról, kertről készült igényes felvételeket, mint érdekes, beltéri fotókat.

A legjobb, legötletesebb három felvétel készítőjét az [origo] lakáskassza által felajánlott értékes ajándékokkal díjazzuk. A fődíj egy kenyérsütő gép, a második helyezett egy fondue-készlettel gazdagodik, a harmadik helyezettet egy kávéfőző géppel jutalmazzuk, a közönségdíjat fotó készítője pedig egy tízezer forintos Fotomarket vásárlási utalvánnyal gazdagodik.

A beküldött felvételeket az [origo] fotósai fogják elbírálni, de a pályázat lezárultát követő egy hétben fotótáras regisztrációval rendelkező olvasóink is leadhatják voksaikat a legjobban tetsző képekre.

A fotópályázaton való indulás feltételei:

- a pályaművet a T-Online Fotótárra, egy nyilvános (azaz bárki által megtekinthető) albumba kell feltölteni december 31-én éjfélig
- a pályázaton csak saját készítésű felvétellel lehet indulni
- egy pályázó legfeljebb 2 darab digitális fotóval indulhat
- a beküldött felvételnek legalább 800x600 pixel felbontásúnak kell lennie
- a fotók nem tartalmazhatnak keretet, dátumot, feliratot

A fotópályázaton a T-Online Magyarország Zrt. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. munkatársai nem vehetnek részt.