Olcsó okostelefont hoz ki a Palm

Vágólapra másolva!
Közepes teljesítményű, de látványos funkciókat kínál majd a Palm legújabb okostelefonja, amely négyféle színben, alacsony áron kerül majd a boltokba jövőre.
Vágólapra másolva!

Üzletemberek helyett az átlagembereknek szánja legújabb okostelefonját, a Treo 680-ast a Palm. A készülék műszaki paramétereit tekintve teljesen átlagosnak mondható, szolgáltatásait viszont a hétköznapi igényeknek megfelelően alakították ki.

A 680-as tehát nem a megszokott szürke eminenciás, már külsőre sem: a lekerekített formájú készülék rejtett antennát kapott, és négy színben kerül majd a piacra, így lesz belőle fehér, vörös és narancs külsejű változat is. A modell négynormás telefonként használható, viszont a spórolás jegyében nem támogatja a mobil széles sávú adatátvitelt, csak az EDGE-et.

Forrás: [origo]
Palm Treo 680: színesedik a választék

A gyártó a multimédiás szolgáltatásokkal igyekezett még vonzóbbá tenni a készüléket, így van benne mozgókép rögzítésére képes VGA kamera, és feljavították videó- és zenelejátszó, valamint képmegjelenítő szoftverét is. A telefonba a szokásos alkalmazások, így például az e-mailező mellett webes szolgáltatásokat is integrálták, így előre töltve érkezik rá a Yahoo webkeresője, és ami a legnagyobb érdeklődést váltotta ki: a Google Maps térképszoftver is.

Áldoznak rá

A Treo 680-as valamivel könnyebb és kecsesebb, mint a Palm korábbi készülékei, és bár akkumulátora is kisebb, a gyártó ígérete szerint üzemideje nem lett rövidebb: 2-4 óra beszélgetést, és 300 óra készenlétet bír ki egyetlen feltöltéssel. A modell jövőre lesz elérhető, és pontos árát még nem lehet tudni, csak egy másik összeget: a gyártó minden eddiginél többet, 25 millió dollárt költ bevezető kampányára.